Yılın En Quality Ödülü 'L'ACTONE'UN'

“Her sayıda, yeni bir heyecan yaşıyorum”

Açılış konuşmasını yapan derginin Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci: “12 yıl önce rüya gibi başlayan ve geriye dönüp baktığımda, dün gibi hissettiğim dergimizin her sayısında yeni bir heyecan yaşıyorum. Bu heyecanı hiç kaybetmek istemiyorum. Bugün 12. yılımızda bu zorlu şartlarda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerini söyledi.

Ödül töreninin en unutulmayacak anları ise Gülenay Kalkan’ın sahneye çıkmasıyla yaşandı. Ödülü eşi Tarık Ünlüoğlu’na armağan ederek gökyüzünü işaret eden Kalkan’ın bu duygusal anları herkes tarafından alkışla karşılandı.

“Sinemaya Hizmet Ödülü Hülya Koçyiğit’in”

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit, sinemaya hizmet ödülünü kucaklayan isim oldu. En Quality Kadın Oyuncu Ödülünü Alina Boz, En Quality Erkek Oyuncu Ödülünü Burak Özçivit, En Quality Dizi Ödülünü Kuruluş Osman, En Quality Düet Ödülünü Coşkun Sabah ve Canan Çal, En Quality Şarkı Ödülünü Yastık ile Ece Seçkin’in aldığı törende sanat, iş ve medya dünyasından daha birçok ödül sahibini buldu.

“En Quality Kozmetik Markası L’ACTONE”

L’ACTONE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Akat, özellikle kozmetik alanında Türkiye ve dünyada kazandığı başarılarından dolayı ödül almaya layık görüldü.

Konuşmasında yerli üretimin desteklenmesi gerektiğini söyleyen Akat, “L’ACTONE her geçen gün sizlerin katkılarıyla tüm dünyada yer edindi. Dünyanın 46 ülkesine ihracat yapıyoruz. Bu yerli markayı dünya çapında bir marka yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her ne kadar dünya çapında bir marka olmayı düşünüyor olsak da düşmanlarımızda artıyor tabii ki. L’ACTONE olur, Ülker olur yerli olana sahip çıkalım” sözlerini söyledi.

 

 

COLLAGEN

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!